

#### **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

Version: 01| 2024/07/15

# **TIMETABLE (FINAL VERSION)**

SUNDA	SUNDAY 21 JULY		N°GROUPS
8:00	Doors Open		
8:30	Training InLine Cadet Ladies Short program	6	1
8:55	Training InLine Cadet & Youth Men Short program	3	1 [2+1]
9:20	Training InLine Youth Ladies Short program	7	2
10:10	Training InLine Junior Ladies Short program	6	1
10:35	Training InLine Senior Ladies Short program	8	2
11:25	Training InLine Senior Men Short program	2	1
11:50	Training Cadet Ladies Short program	15	3
13:05	Training Cadet Men Short program	11	2
13:55	Break 30 mins		
14:25	COMPETITION CADET LADIES INLINE SHORT PROGRAM	6	1
15:10	COMPETITION CADET & YOUTH MEN INLINE SHORT PROGRAM	3	1 [2+1]
15:35	COMPETITION YOUTH LADIES INLINE SHORT PROGRAM	7	2
16:30	COMPETITION JUNIOR LADIES INLINE SHORT PROGRAM	6	1
17:15	COMPETITION SENIOR LADIES INLINE SHORT PROGRAM	8	2
18:20	COMPETITION SENIOR MEN INLINE SHORT PROGRAM	2	1
18:40	Break 15 mins		
18:55	COMPETITION CADET LADIES SHORT PROGRAM	15	3
20:40	COMPETITION CADET MEN SHORT PROGRAM	11	2
22:00	End of session		

**MONDAY 22 JULY** 

N° SKATERS N°GROUPS



# **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

Version: 01| 2024/07/15

8:00	Doors Open		
8:30	Training Youth Ladies Short program	13	3
9:45	Training Youth Men Short program	12	2
10:35	Training InLine Cadet Ladies Long program	6	1
11:10	Training InLine Cadet & Youth Men Long program	3	1 [2+1]
11:35	Training InLine Youth Ladies Long program	7	2
12:25	Training InLine Junior Ladies Long program	6	1
13:05	Training InLine Senior Ladies Short Long program	8	2
14:05	Training InLine Senior Men Long program	2	1
14:30	Break 30 mins		
15:00	Training Cadet Ladies Long	15	3
16:30	Training Cadet Men Long	11	2
17:30	Break 30 mins		
18:00	COMPETITION YOUTH LADIES SHORT PROGRAM	13	3
19:35	COMPETITION YOUTH MEN SHORT PROGRAM	12	2
21:00	End of session		

TUESD	TUESDAY 23 JULY		N°GROUPS
8:30	Doors Open		
9:00	Training Youth Ladies Long	13	3
10:30	Training Youth Men Long	12	2
11:40	Break 30 mins		
12:10	COMPETITION CADET LADIES INLINE LONG PROGRAM	6	1
13:05	COMPETITION CADET & YOUTH MEN INLINE LONG PROGRAM	3	1 [2+1]
13:40	COMPETITION YOUTH LADIES INLINE LONG PROGRAM	7	2
14:50	COMPETITION JUNIOR LADIES INLINE LONG PROGRAM	6	1
15:55	COMPETITION SENIOR LADIES INLINE LONG PROGRAM	8	2
17:25	COMPETITION SENIOR MEN INLINE LONG PROGRAM	2	1



# **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

Version: 01 | 2024/07/15

17:55	Break 15 mins		
18:10	COMPETITION CADET LADIES LONG	15	3
20:15	COMPETITION CADET MEN LONG	11	2
21:45	AWARD CEREMONY 45 Mins		
22:30	End of session		

WEDNE	WEDNESDAY 24 JULY		N°GROUPS
8:30	Doors Open		
9:00	Training Junior Ladies Short program	12	2
9:50	Training Junior Men Short program	7	2
10:40	Training Senior Ladies Short program	15	3
11:55	Break 60 mins		
12:55	COMPETITION JUNIOR LADIES SHORT PROGRAM	12	2
14:25	COMPETITION JUNIOR MEN SHORT PROGRAM	7	2
15:20	Break 15 mins		
15:35	COMPETITION SENIOR LADIES SHORT PROGRAM	15	3
17:25	COMPETITION YOUTH LADIES LONG	13	3
19:25	COMPETITION YOUTH MEN LONG	12	2
21:10	AWARD CEREMONY 30 Mins		
21:40	End of session		

THURS	DAY 25 JULY	N° SKATERS	N°GROUPS
8:00	Doors Open		
8:30	Training Junior Ladies Long	12	2
9:50	Training Junior Men Long	7	2
10:40	Training Senior Ladies Long	15	3
12:25	Training Senior Men Short program	11	2
13:15	Break 15 mins		



# **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

EUROPE		Version: 01  20	24/07/15
13:30	Training Cadet Pairs Short program	3	1
13:55	Training Youth Pairs Short program	3	1
14:20	Training Junior Pairs Short program	2	1
14:45	Training Senior Pairs Short program	3	1
15:10	Training Cadet Dance Couples Style Dance	7	2
16:00	Training Youth Dance Couples Style Dance	4	1
16:25	Break 15 mins		
16:40	COMPETITION CADET PAIRS SHORT PROGRAM	3	1
17:05	COMPETITION YOUTH PAIRS SHORT PROGRAM	3	1
17:30	COMPETITION JUNIOR PAIRS SHORT PROGRAM	2	1
17:50	COMPETITION SENIOR PAIRS SHORT PROGRAM	3	1
18:15	Break 15 mins		
18:30	COMPETITION SENIOR MEN SHORT PROGRAM	11	2
19:50	COMPETITION CADET DANCE COUPLES STYLE DANCE	7	2
20:40	COMPETITION YOUTH DANCE COUPLES STYLE DANCE	4	1
21:10	AWARD CEREMONY 30 Mins		
21:40	End of session		

FRIDA	FRIDAY 26 JULY		N°GROUPS
8:00	Doors Open		
8:30	Training Senior Men Long	11	2
9:40	Training Junior Dance Couples Style Dance	6	1
10:10	Training Senior Dance Couples Style Dance	9	2
11:00	Training Cadet Dance Couples Freedance	7	2
11:50	Training Youth Dance Couples Freedance	4	1
12:15	Training Cadet Pairs Long Program	3	1
12:40	Training Youth Pairs Long Program	3	1
13:05	Training Junior Pairs Long Program	2	1



#### **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

Version: 01| 2024/07/15 13:30 Training Senior Pairs Long Program 3 1 13:55 Break 15 mins 14:10 **COMPETITION JUNIOR DANCE COUPLES STYLE DANCE** 6 1 14:55 COMPETITION SENIOR DANCE COUPLES STYLE DANCE 9 2 16:05 **COMPETITION JUNIOR LADIES LONG** 12 2 18:15 Break 15 mins 7 2 18:30 **COMPETITION JUNIOR MEN LONG** 19:40 **COMPETITION SENIOR LADIES LONG** 15 3 22:00 **AWARD CEREMONY 30 Mins** 22:30 End of session

SATURDAY 27 JULY		N° SKATERS	N°GROUPS
10:30	Doors Open		
11:00	Training Junior Dance Couples Freedance	6	1
11:35	Training Senior Dance Couples Freedance	9	2
12:35	COMPETITION CADET DANCE COUPLES FREEDANCE	7	2
13:45	COMPETITION YOUTH DANCE COUPLES FREEDANCE	4	1
14:25	AWARD CEREMONY 30 Mins		
14:55	Break 90 mins		
16:25	OPENING CEREMONY		
17:25	COMPETITION SENIOR MEN LONG	11	2
19:10	COMPETITION CADET PAIRS LONG PROGRAM	3	1
19:45	COMPETITION YOUTH PAIRS LONG PROGRAM	3	1
20:20	COMPETITION JUNIOR PAIRS LONG PROGRAM	2	1
20:45	COMPETITION SENIOR PAIRS LONG PROGRAM	3	1
21:20	AWARD CEREMONY 30 Mins		
21:50	End of session		



# **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

Version: 01 | 2024/07/15

SUNDA	SUNDAY 28 JULY		N°GROUPS
8:00	Doors Open		
8:30	Training Cadet Ladies Style Dance	22	4
10:10	Training Cadet Men Style Dance	11	2
11:00	Training Youth Ladies Solo Style Dance	17	3
12:15	Training Youth Men Solo Style Dance	7	2
13:05	COMPETITION CADET LADIES STYLE DANCE	22	4
15:40	COMPETITION CADET MEN STYLE DANCE	11	2
17:00	COMPETITION YOUTH LADIES STYLE DANCE	17	3
19:00	COMPETITION YOUTH MEN STYLE DANCE	7	2
19:55	Break 15 mins		
20:10	COMPETITION JUNIOR DANCE COUPLES FREEDANCE	6	1
21:10	COMPETITION SENIOR DANCE COUPLES FREEDANCE	9	2
22:40	AWARD CEREMONY 30 Mins		
23:10	End of session		

MONDA	MONDAY 29 JULY		N°GROUPS
7:00	Doors Open		
7:30	Training Cadet Ladies Solo Freedance	22	4
9:30	Training Junior Ladies Solo Style Dance	15	3
10:45	Training Junior Men Solo Style Dance	7	2
11:35	Training Senior Ladies Solo Style Dance	19	4
13:15	Training Senior Men Solo Style Dance	9	2
14:05	Training Cadet Men Solo Freedance	11	2
15:05	Training Youth Ladies Solo Freedance	17	3
16:35	COMPETITION JUNIOR LADIES SOLO STYLE DANCE	15	3
18:25	COMPETITION JUNIOR MEN SOLO STYLE DANCE	7	2
19:20	Break 15 mins		



# **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

EUROPE		Version: 01  2024/07/15	
19:35	COMPETITION SENIOR LADIES SOLO STYLE DANCE	19	4
21:55	COMPETITION SENIOR MEN SOLO STYLE DANCE	9	2
23:05	Training Youth Men Solo Freedance	7	2
23:55	End of session		
TUESD	AY 30 JULY	N° SKATERS	N°GROUPS
8:30	Doors Open		
9:00	Training Senior Ladies Solo Freedance	19	4
11:00	Training Senior Men Solo Freedance	9	2
11:50	Training Junior Ladies Solo Freedance	15	3
13:20	Training Junior Men Solo Freedance	7	2
14:10	COMPETITION CADET LADIES SOLO FREEDANCE	22	4
17:05	COMPETITION CADET MEN SOLO FREEDANCE	11	2
18:35	Break 15 mins		
18:50	COMPETITION YOUTH LADIES SOLO FREEDANCE	17	3
21:05	COMPETITION YOUTH MEN SOLO FREEDANCE	7	2
22:05	AWARD CEREMONY 30 Mins		
22:35	End of session		
WEDN	ESDAY 31 JULY	N° SKATERS	N°GROUPS
10:00	Doors Open		
10:30	COMPETITION JUNIOR LADIES SOLO FREEDANCE	15	3
12:30	COMPETITION JUNIOR MEN SOLO FREEDANCE	7	2
13:30	AWARD CEREMONY 30 Mins	0	0
14:00	Break 150 mins		
16:30	COMPETITION SENIOR LADIES SOLO FREEDANCE	19	4
19:05	COMPETITION SENIOR MEN SOLO FREEDANCE	9	2
20:20	AWARD CEREMONY 30 Mins		



# **European Free, Dance, Inline and Pairs**

21<sup>th</sup> to 31<sup>th</sup> July Fafe PORTUGAL

Version: 01| 2024/07/15

20:50 CLOSING CEREMONY

21:50 End of session